Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2017

Το Ναυτικό Σαλόνι της Αθήνας αποτελεί το κορυφαίο ναυτικό γεγονός κάθε χρονιάς, όπου οι λάτρεις της θάλασσας έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα τελευταία νέα που αφορούν στα φουσκωτά σκάφη, τους κινητήρες και στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Περισσότερα...


Tempest 38΄

Απόδοση, κομψότητα, άνεση και καινοτομία.
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές έννοιες που αντιπροσωπεύει το Tempest 38, με έμφαση στο τυπικό μεσογειακό στυλ της σειράς Tempest του ναυπηγείου της Capelli.

Περισσότερα...


Technohull SV 909


Το νέο Technohull SV 909  αποτελεί ένα υψηλών επιδόσεων φουσκωτό αλλά ταυτόχρονα και ένα πολύ όμορφο tender. Τα χαρακτηριστικά της στεπάτης γάστρας του ελαττώνουν τις τριβές στο νερό και εξασφαλίζουν μαλακές αποσβέσεις και χαμηλές καταναλώσεις. Με 2 x 200hp εξωλέμβιες μπορεί να φτάσει τα 72 mph.

Περισσότερα...


Νέο Tempest 900 wa από το ναυπηγείο Capelli

Στα βήματα του ήδη υπάρχοντος μοντέλου, το νέο Tempest 900 wa αντιπροσωπεύει τη φυσική εξέλιξη των εννοιών της κομψότητας, της άνεσης και της μοναδικότητας που χαρακτηρίζουν ήδη αυτό το φουσκωτό.

Περισσότερα...


C. Segnini – G. di Meglio – TopLine RF 27S

Δυο Ναπολιτάνοι παίρνουν το Ιταλικό πρωτάθλημα!


Έπειτα από σκληρή μάχη στην τελευταία αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος, οι Cristiano Segnini και Giovanni di Meglio με TopLine Pegasus 27 κατάφεραν να πάρουν το Ιταλικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα...


Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Como 2017


Με διπλή Βέλγικη και Ισπανική πρωτιά έπεσε η αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Como της Ιταλίας στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου του 2017.

Περισσότερα...


Παγκόσμια Ελληνική Πρωτιά για την Skipper-BSΚ!


Με μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση, το αγωνιστικό σκάφος Skipper NC 100R με κυβερνήτη τον Alain Coppens και συγκυβερνήτη τον Francis Ciccio Notschaele κατέκτησε την 1η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Como της βόρειας Ιταλίας στις 15-17 Σεπτεμβρίου του 2017.

Περισσότερα...


Suzuki DF 350A twin propeller outboard – Η πρώτη επίσημη Ευρωπαϊκή δοκιμή   


Ναυτικό Σαλόνι Γένοβας - Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017 - Προβλήτα Α43.  
Εκεί ορίστηκε το σημείο συνάντησης όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση της πρώτης επίσημης Ευρωπαϊκής δοκιμής για τη νέα Suzuki DF 350A.

Περισσότερα...


57th Genova International Boat Show – Η γιορτή της Θάλασσας!


Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας έλαβε χώρα από τις 21 έως τις 26 Σεπτεμβρίου του 2017 και γιόρτασε τα 57α γενέθλιά του κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον.

Περισσότερα...


H Suzuki DF350A κερδίζει το Βραβείο Καινοτομίας στο IBEX Show 2017

Η νέα ναυαρχίδα της Suzuki Motor Corporation, ο τετράχρονος εξωλέμβιος κινητήρας DF350A, έλαβε το Βραβείο Καινοτομίας του NMMA IBEX 2017 στη Διεθνή Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Tampa της  Florida, από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα...


Η SUZUKI marine ανακοίνωσε τον πρώτο παγκοσμίως Duoprop 350 hp εξωλέμβιο κινητήρα!
(9-6-2017)

Για μια ακόμη φορά, η Suzuki παίρνει το προβάδισμα στις καινοτόμες τεχνολογίες ανακοινώνοντας τον νέο Duoprop DF 350 A εξωλέμβιο κινητήρα. Μια πραγματική επανάσταση στην ιστορία των εξωλέμβιων κινητήρων.

Περισσότερα...